Avui dimecres 3 d’agost se celebra a la plaça del Museu Casteller el Mercat d’Art Jove de Valls, coincidint amb el Firagost, a partir de les 10 del matí. En aquest els joves artistes locals i del territori podran exposar les seves creacions.

PUBLICITAT

L’èxit d’assistència de públic a l’edició de Nadal, juntament amb una creixent demanda d’expositors, han estat factors determinants per recuperar el format d’estiu que no es feia des del 2015. Una de les expositores que participa en aquest mercat d’art des del 2018, la il·lustradora Marina Barberà, assenyala què és el més important per ella en aquest dia.

Un total de 14 paradistes de diverses especialitats artístiques hi participaran amb les seves obres. Des de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Valls expliquen que l’objectiu és oferir espais de difusió pels artistes del territori i fomentar el consum i la creació artística entre el jovent.

PUBLICITAT