L’agost casteller comença a Valls aquest dimecres, a partir d’un quart de nou del vespre, a la plaça del Blat, amb una actuació de la Firagost que, a manca de cap sorpresa d’última hora, no preveu anar més enllà del 3de9 amb folre.

PUBLICITAT

La Colla Vella dels Xiquets de Valls es presenta en aquesta cita amb la intenció de descarregar el 4de9 amb folre, que els quedava a mitges per Sant Joan. A més, hi volen portar el 3de9 amb folre, un castell de la gamma alta de 8 i el pilar de 7 amb folre. Escoltem les sensacions prèvies abans de la diada del cap de colla del rosats, Albert Martínez.

A l’altre costat de la plaça, la Colla Joves Xiquets de Valls vol repetir el 3de9 amb folre que descarregaven dissabte a Vilanova i estrenar el 4de9 amb folre. El tercer castell seria el 5de8, el 2de8 amb folre o el 4de8 amb el pilar. A la ronda de pilars es decantarien també per l’espadat de 7. El cap de colla dels de la camisa vermella, Pere Rico, explica que arriben amb la moral alta després d’assolir el 3de9 a la capital del Garraf.

La diada castellera de la Firagost amb la participació les dues colles vallenques es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls dins del programa especial que començarà a partir de les 19 hores.

PUBLICITAT