La consellera de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, Violant Cervera, va presidir aquest dimarts l’acte oficial d’inauguració de la Firagost, després d’haver signat el llibre d’honor de la ciutat.

PUBLICITAT

Cervera, acompanyada de la delegada del Govern de Tarragona, Teresa Pallarès, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i altres autoritats de la comarca, va realitzar un recorregut pels estands de la Fira.

En el discurs institucional, Cervera remarcava el valor de les fires com a punt de trobada per fer territori i coma eix vertebrador del país.

Pel que fa l’alcaldessa recordava importància de la fira per la ciutat i el gran poder de convocatòria.

La Firagost de Valls, que finalitzarà aquest dimecres, ha tornat després de dos anys sense celebrar-se per culpa de la pandèmia amb 300 expositors i amb una xifra, segons dades de l’organització, de 100.000 visitants.

PUBLICITAT