La primera dona consellera d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i actual diputada i portaveu adjunta al Parlament de Catalunya per ERC, Meritxell Serret, va visitar aquest dimarts Valls amb motiu de la celebració de la Firagost i es va trobar amb l’alcaldable i regidora Teresa Rull per donar-li suport en el nou projecte polític que inicia la ciutat amb la mirada posada en les eleccions municipals del maig del 2023.

PUBLICITAT

La diputada va participar en una trobada amb la militància, l’executiva local, el grup municipal i diversos càrrecs electes del Camp de Tarragona, entre els quals el senador Josep Rufà, la diputada de la Diputació de Tarragona Sílvia Puerto i el també diputat i alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, i el secretari de Política Municipal de la Federació regional d’ERC al Camp de Tarragona i director dels serveis territorials d’Agricultura, Àngel Xifré. Meritxell Serret va poder conversar sobre l’actualitat política catalana i espanyola i sobre el projecte de futur que Esquerra ja dissenya per a Valls.

L’exconsellera va assistir a la inauguració oficial de la Firagost al saló de plens de l’Ajuntament acompanyada per les regidores Teresa Rull i Núria Gavarró i els regidors Jordi Cartanyà i Òscar Peris i pels representants territorials del partit. Després, va fer el recorregut per la fira-exposició amb la comitiva inaugural, on va coincidir amb moltes persones del sector agrícola català conegudes durant la seva etapa a la conselleria, i on també va poder conèixer la tasca de diverses entitats locals.

PUBLICITAT