Presència destacada vallenca en les actuacions d’aquest cap de setmana a la festa major de Gràcia i el 40è aniversari dels Xicots de Vilafranca.

PUBLICITAT

A Barcelona, dissabte, a partir de les sis de la tarda, la Colla Joves Xiquets de Valls serà al barri de Gràcia amb la intenció d’acabar de consolidar la gamma alta de 8 i tornar-hi segurament amb un castell bàsic de 9. Els acompanyaran els Xiquets de Reus, amb previsió de portar-hi, com a mínim, un castell de 8; i els Castellers de la Vila de Gràcia, formació que ha anunciat que es vol presentar amb la primera clàssica de 8 de l’any.

L’endemà, al migdia, a Vilafranca del Penedès, la Colla Vella dels Xiquets de Valls prendrà part en la diada del 40è aniversari dels Xicots de Vilafranca. L’assaig d’aquest divendres serà clau per decidir quin repertori poden oferir-hi els del Portal Nou que, fins a la diada de la Bisbal, no descartaven anar més enllà del 3de9  amb folre . La diada vilafranquina, que tindrà lloc a la plaça de la Vila, també comptarà amb la participació de la Colla Castellera dels Bous de la Bisbal.

PUBLICITAT