La regidoria d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls organitza un cicle d’activitats en família els dissabtes 15 d’octubre, 19 de novembre i 17 de desembre. Aquest és dur a terme a través del Pla Educatiu d’Entorn (PEE) i les activitats seran totalment gratuïtes.

PUBLICITAT

La regidora d’Educació i Política Lingüística de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull, explica que hi haurà tallers de diferents àmbits i estaran adaptats a les edats dels diferents nens. A més, la regidora afirma que l’objectiu és portar part de l’activitat educativa fora de les aules.

A l’octubre el taller de circ serà per a nens de 3 anys com a mínim i hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta, al novembre es duran a terme tres propostes simultànies de ciència segons les edats i al desembre s’oferiran dos tallers simultanis de programació i robòtica.

PUBLICITAT