La Fira de Santa Úrsula continua ampliant l’experiència de la passada Festa Major de Sant Joan en favor de la inclusivitat. La comissió participativa ‘Fem Pinya’ ha continuat desenvolupant accions i mesures per fer les festes més accessibles i millorar l’experiència a les persones amb diversitat funcional, i altres persones que fora d’aquest col·lectiu puguin tenir dificultats.

PUBLICITAT

La regidora d’acció cívica, Laia Castells, explica que aquesta és una acció que s’anirà implementant en totes les festes futures.

Entre les novetats, per primera vegada la Cursa Popular serà inclusiva i amb un circuit adaptat per a persones amb mobilitat reduïda. La tradicional fira d’atraccions també tindrà els anomenats “Moments tranquils” sense música d’11 h a 13 h del matí i de 17 h a 18 h de la tarda. Es facilitarà així que els infants i persones sensibles hi puguin participar amb major normalitat.

L’objectiu de totes aquestes iniciatives és promoure la participació ciutadana a les festes de Valls de manera plena i evitar exclusions derivades de la diversitat funcional.

PUBLICITAT