El claustre del Convent del Carme ha estat l’escenari escollit de Junts per Valls aquest dimecres perquè l’alcaldable, Dolors Farré, fes la presentació pública del seu equip de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig.

PUBLICITAT

L’acte, que ha aplegat més de 300 persones, ha servit per fer balanç de la feina feta i definir els objectius de futur del seu projecte de ciutat. A més, Farré ha demanat que tothom respecti la llista més votada i avisa que l’alcaldia de Valls no serà una moneda de canvi de res.

En aquestes eleccions, Junts per Valls disposa d’una candidatura tranversal i plural, que combina experiència i renovació.

La llista combina l’experiència i solvència dels actuals regidors i regidores de govern i incorpora nous perfils com Andreu Gassó, Joan Ibarra, Pep Sánchez, Beatriz Roldán, Maite Albertón, Montse Brusco, Lisard Bellod, Manel Cazorla, Joan Mira, Àngels Folch, Edgar Burch, Jordi Ferré, Manel Albiol i Jose Luis Adrian.

PUBLICITAT