Després de tres anys sense celebrar-se per les restriccions de la Covid-19, el menjador social La Taulada ha convocat aquest dissabte 29 d’abril, a les 14 hores, l’arrossada solidària per recaptar fons per aquest servei que fa deu anys va tirar endavant el Pare Joan Font.

PUBLICITAT

Per participar en l’àpat es poden adquirir els tiquets a 25 euros a la Farmàcia Galimany (Portal Nou), Merceria Trini (carrer Jaume Huguet), Fleca Susi (passeig de l’Estació) i a la Floristeria Nino (Font de la Manxa).

Un dels membres de la junta directiva de La Taulada, Xavier Vilalta, destaca que actes com aquests ajuden a engrandir l’entitat.

L’associació gestiona un menjador social situat a la ciutat on també proporciona altres prestacions als usuaris com un servei de bugaderia, un servei d’atenció i orientació a les persones i un lloc on poder dur a terme la seva higiene personal i relacionar-se.

També disposa d’un magatzem on es guarden mobles i electrodomèstics diversos de segona mà que es distribueixen a les famílies més necessitades.

PUBLICITAT