Un any més, la Mulassa de Valls tornarà a enfilar-se fins a la creu de Miramar aquest diumenge 7 de maig en la que és la trenta-unena edició d’aquesta ja tradicional trajecte a peu fins al capdamunt d’aquesta serra del Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

Com a fet destacat, enguany la mulassa vallenca no farà el trajecte sola sinó que la Mulassa de Falset l’acompanyarà en el darrer tram del recorregut, repetint la participació que ja va fer l’any 2015 amb motiu de la 25a edició de la Pujada.

La sortida serà a les vuit del matí des del local social de la Unió Anelles de la Flama. Al voltant de les deu del matí, està prevista l’arribada a la pista poliesportiva de Fontscaldes, on els participants podran esmorzar. Havent agafat forces, es reprendrà el camí pujant pel GR fins a arribar al poble de Miramar.

En arribar-hi, la Mulassa es trobarà amb la Mulassa de Falset per pujar plegades els darrers metres fins a culminar la pujada a la creu de la muntanya. En arribar al cim, ambdues realitzaran el seu ball. Finalment, en retornar al poble de Miramar, es faran les darreres ballades i hi haurà un vermut per tots els participants. Per arrodonir la jornada, es farà un dinar popular al local social de l’entitat.

PUBLICITAT