La candidatura de Junts per Valls encapçalada per Dolors Farré ha presentat aquest dijous les propostes programàtiques del Centre Històric de cara a les eleccions municipals del 28 de maig.

PUBLICITAT

Un dels projectes és la recuperació de l’espai de l’Hort del Rector com a futur parc verd. Aquest eix connectarà l’entorn patrimonial de l’Església de Sant Joan i la nova entrada al pàrquing del Barri Vell. Farré ha destacat que amb aquesta actuació s’obrirà una nova zona que havia quedat en l’oblit.

L’adequació de l’entorn del Teatre Principal, la millor accessibilitat per les escales de la Peixateria, Ca Ferran com a seu arqueològica o una placeta arbrada al carrer Sant Oleguer són d’altres accions que volen portar a terme els juntaires.

D’altra banda, la mateixa formació també ha posat èmfasi que amb tot aquest paquet el consistori passaria a ser, per primera vegada, motor de noves promocions d’habitatge al Centre Històric, activant tres nous projectes, tots ells a la plaça de l’Oli.

PUBLICITAT