Falten poques setmanes per l’inici de la Festa Major de Sant Joan i això és sinònim de “Ball de Vells”. Una nova edició, en la que ja fa setmanes que el Grup del Teatre Principal hi està treballant a ple rendiment, en paral·lel a les diferents propostes que han estrenat en les darreres setmanes, com les “Bambolines Escolars” i l’”Agustí Scape Room”.

PUBLICITAT

Dames, vells, dimonis i autoritats tornaran a ocupar les places del centre històric els dies centrals de la Festa Major vallenca, escampant els seus draps bruts i amb el seu llenguatge groller i mal sonant com a bandera.

Aquest any, l’entitat vol donar més presència al “Ball de Vells” dins la festa major, més enllà de les tradicionals representacions, i ocuparà un paper protagonista en els actes previs el dissabte 10 de juny al matí. Tot i això l’entitat no desvetlla encara què passarà aquest dia i emplaça als seguidors del Ball de Vells a estar atents a les xarxes i mitjans de comunicació.

PUBLICITAT