Avui destaquem que el procés darrere les eleccions municipals ja s’ha posat en marxa i en aquests darrers dies els ajuntaments del nostre territori han realitzat els sortejos per escollir els tres membres que compondran les meses electorals amb els seus suplents corresponents.

PUBLICITAT

Per aquest motiu, des d’ara els agents de la Guardia Urbana seran els encarregats de notificar als ciutadans i ciutadanes elegits com a presidents, vocals i suplents que seran persones d’entre 18 i 70 anys que sàpiguen llegir i escriure.

L’assistència és obligatòria i tan sols la poden evitar els majors de 65 anys o per causes personals, familiars i professionals. En aquests casos s’haurà de presentar la sol·licitud a la Junta Electoral de Zona (JEZ) en un termini màxim de set dies després de rebre la notificació que hauran de resoldre en els cinc dies posteriors.

PUBLICITAT