La ciutat de Valls és l’escenari aquest dimecres de la Vilaniuada 2023, una gimcana basada en dispositius mòbils amb l’objectiu que els més joves coneguin els indrets patrimonials que són més emblemàtics.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquesta activitat és desenvolupar un projecte que, de forma especial encara que no exclusiva, promogui el desenvolupament de les competències digitals, personals i socials.

En aquesta sisena edició, hi prenen part 800 alumnes de 19 centres educatius de Valls i la comarca de l’Alt Camp.

La Vilaniuada vallenca, englobada en el projecte World Mobile City Project, és un exemple clar que l’aprenentatge vital traspassa les parets dels centres educatius per descobrir de manera cooperativa l’entorn més proper de la ciutat i el seu patrimoni social i cultural amb el suport del mòbil.

PUBLICITAT