Quarta edició de Tips digitals, un programa amb converses sobre tecnologia, novetats, notícies i consells sobre aplicacions que podem utilitzar en el nostre dia a dia, per acostar-nos la tecnologia. Una conversa amena i reflexiva per entendre la tecnologia i conèixer com la podem utiltizar i aplicar en el nostre dia a dia.

PUBLICITAT

En el programa d’avui ens preguntem quins són els mínims digitals que tota empresa ha de contemplar tenir? De vegades sentim parlar de digitalització, i pensem que tota empresa ha de tenir un doble digital, amb tota la informació i la seva gestió digital per a poder funcionar. D’altres vegades no tenim prou clar què és imprescindible per funcionar i quines coses podem anar fent a mesura que creixem? I a l’hora de digitalitzar-nos per on comencem?, quins conceptes són clau i hem d’entendre. A què ens referim quan parlem de coses com ERP, CRM?, i tantes altres coses que ens atabalen.En aquesta conversa volem donar aquestes nocions elementals per saber identificar quins són els mínims per a cadascú de nosaltres, perquè per cada empresa aquests poden variar en funció de diversos elements.

PUBLICITAT