Aquest divendres 1 de setembre la plaça on se situa el Museu Casteller a Valls s’obrirà als vianants. El Museu obrirà les seves portes el divendres dia 8, i fins diumenge dia 10, la plaça acollirà diverses activitats per celebrar la seva inauguració. 

PUBLICITAT

Els actes arrencaran divendres amb l’obertura del museu, a dos quarts de sis de la tarda. Entre aquests destaquen l’actuació de la Mulassa de Valls el divendres, la presentació de la nova etapa de la colla sardanista infantil Ocells del Bosc el dissabte, o el taller i Ball de Bastons de l’Associació Cultural Verge de la Candela de Valls, que clourà la programació el diumenge. Durant el cap de setmana també es podrà gaudir de tallers, jocs i contacontes.  

Les celebracions se sumaran a les activitats de la Festa Major del Centre Històric, que tindrà lloc els mateixos dies. També coincidiran amb els actes de la Diada Nacional de Catalunya i l’actuació castellera tradicional de les colles dels Xiquets de Valls a la plaça del Blat. 

PUBLICITAT