El pròxim dissabte 30 de setembre, Valls celebrarà una nova edició de l’esmorzar de veremadors, una de les activitats promocionals del mercat de la fruita i la verdura. L’acte tindrà lloc de dos quarts de nou del matí a dotze del migdia a la plaça del Museu Casteller. 

PUBLICITAT

L’esmorzar popular tindrà un preu de 10 euros i serà amenitzat musicalment per DML Sound discoteques mòbils Loren. El tiquet inclourà tres sardines de la costa, pa de pagès, tomàquet, alls, raïm i aigua o vi. A més, enguany inclourà també un val de descompte de 4 euros pel mercat de la fruita i la verdura. La promoció serà vàlida des del mateix dia de l’esmorzar fins al 30 de novembre, fent una compra mínima de 10 euros en les parades adherides a la campanya, les quals disposaran d’un cartell identificatiu. 

L’acte l’organitza l’Associació de Restauradors de Valls conjuntament amb la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament i la Societat Agrícola de Valls, i és una de les activitats incloses en la campanya “Vine al mercat, hi trobaràs la ciutat autèntica”. Els tiquets ja es poden comprar a l’Oficina Municipal de Turisme, al carrer de la Cort número 3. 

PUBLICITAT