Cap de setmana positiu pels equips vallencs a Tercera Catalana amb victòria del filial de la Unió Esportiva Valls i empat de l’Atlètic de Valls.

PUBLICITAT

Per un costat, la Unió Esportiva aconseguia la victòria contra la Unió Deportiva Torredembarra per 2-3. Tot i que els vallencs arribaven al descans per darrere amb 1-0 al marcador, aconseguien capgirar la situació arribant al temps de descompte empatats a 2 gols. En aquesta situació, Zurita donava el gol de la victòria al temps de descompte.

Per la seva banda, l’Atlètic s’enfrontraven a l’equip veí de Vallmoll en un partit que finalitzava amb un empat a 0.

D’aquesta manera l’Atlètic de Valls continua empatat a 14 punts amb el Vallmoll en la quarta posició del grup. Per la seva banda, la Unió Esportiva Valls B escalava posicions col·locant-se en un quàdruple empat a 10 punts en la sisena posició de la taula.

I en la jornada següent la Unió Esportiva Valls B i l’Atlètic de Valls disputaran el partit més esperat de la temporada, el derbi vallenc. Un partit que es jugarà a casa el dissabte 4 de novembre a partir de les 18:15 h.

PUBLICITAT