A Copa Catalunya, derrota aquest cap de setmana passat del primer equip femení del CB Valls, el CB Valls DIC, a la pista de l’Espanyol per 61-58.

PUBLICITAT

Les vallenques han fet un partit irregular, amb dos primers quarts de molt bon joc, amb encert exterior i mostrant-se contundents en el rebot. De fet, les de l’Albert del Rey marxaven als vestidors amb un avantatge de quatre punts i molt bones sensacions.

A la represa, però, tot va canviar. Un contundent parcial de 25-11 per les barcelonines posava el 52-42 a l’electrònic. Les noies del CB Valls DIC es van conjurar per tornar al bon joc dels dos primers períodes. I, certament, vam veure millor joc i més intensitat, però ja no hi va haver temps per culminar la remuntada. 

D’aquesta manera, tot i haver vist a estones possiblement els millors minuts de les blanc-i-vermelles aquesta temporada, la victòria va caure del costat de l’Espanyol. Resultat final: 61-58.

Les de Valls, penúltimes a la classificació, s’enfrontaran dissabte vinent al CB Ripollet al Joana Ballart. La bona notícia és que jugant com ho van fer contra l’Espanyol, salvar la categoria és perfectament possible.

PUBLICITAT