L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera impulsarà diferents activitats formatives en Certificats de Professionalitat per aquest any 2024 que abraçaran 9 àmbits diferents.

PUBLICITAT

Com a novetat d’enguany Vallsgenera ha habilitat un nou espai per a la formació ocupacional de branques sociosanitàries, de treball domèstic, atenció domiciliària o suport a les persones dependents. La regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Maria Rovira, ha destacat que amb aquests nous cursos formatius s’obren moltes finestres per a les persones que busquen feina en aquest àmbit.

Els nous espais de Vallsgenera es van adequar durant el 2023 amb la participació d’alumnes dels programes de Certificats de Professionalitat del sector d’obres.

D’altra banda, la mateixa regidora ha aprofitat la roda de premsa per explicar que l’atur s’ha reduït a Valls un 7,2%, a un ritme més positiu que el conjunt de la demarcació de Tarragona i de Catalunya, i ja assoleix les millors dades des de fa 15 anys.

PUBLICITAT