L’Ajuntament de Valls ha iniciat aquest mes de març la campanya informativa “Depèn de tu” per fomentar la tinença responsable d’animals de companyia.

PUBLICITAT

A través d’aquesta iniciativa, el consistori pretén informar a les persones que tenen animals al seu càrrec de les obligacions que s’han introduït en la nova Llei 7/2023 de benestar animal que, entre d’altres mesures, estableix l’obligatorietat d’identificar l’animal mitjançant un microxip i censar-lo a l’Ajuntament, un tràmit que és gratuït.

El regidor de Sostenibilitat, Medi Ambient i Medi Natural, Andreu Gassó, ha exposat els dos objectius bàsics de la campanya.

D’altra banda, partir de la col·laboració de la regidoria de Seguretat Ciutadana, s’incidirà en aspectes cívics recordant que els gossos al carrer han d’anar lligats i que s’han de recollir els excrements.

PUBLICITAT