Aquest divendres 29 de març, Divendres Sant, Valls tornarà a acollir la tradicional Processó del Sant Enterrament, un dels actes més destacats de la Setmana Santa a la capital de l’Alt Camp.

PUBLICITAT

El seguici processional, que compta amb els armats, misteris, germandats i confraries; i grups de sonadors, sortirà, a partir de les 22 hores, des de l’Església Arxiprestal de Sant Joan, per recórrer els diferents carrers i places del centre històric.

El president de l’Agrupació de Confraries i Germandats, Salva Costa, destaca que la processó vallenca manté la seqüència ritual de les darreres edicions.

Més enllà de la Processó del Sant Enterrament, Valls també tindrà aquest Divendres Sants el Via Crucis Interparroquial, la pujada dels armats, l’exhibició dels armats i els canvis de guàrdia dels centurions que custodiaran el Sant Sepulcre i la imatge del Sant Crist.

PUBLICITAT