La 27a edició del Critèrium Natació Ciutat de Valls organitzada pel personal tècnic del Patronat Municipal d’Esports  es va dur a terme aquest passat cap de setmana a la piscina municipal del Fornàs i va comptar amb la participació de més de 70 nedadors i nedadores de les escoles de natació d’Alcover i Valls.

PUBLICITAT

El Critèrium és una prova veterana amb més de 27 anys de vida que té com a objectiu promoure la natació a nivell escolar. A més, des de l’anterior edició també hi ha una prova dirigida per nedadors i nedadores amb diversitat. La variable d’edat de la diada va anar des dels 5 fins als 18 anys i es van practicar diferents modalitats de natació des de papallona, esquena, braça, crol o relleus.

Aquesta prova va ser la última pels nedadors i nedadores de l’Escola de Natació del Patronat d’Esports abans de les Finals Nacionals, que tindran lloc el cap de setmana de l’1 i el 2 de juny a Igualada.

PUBLICITAT