Els vallencs i les vallenques podran veure el Tomet del poble i les diades castelleres de la Festa Major de Sant Joan des dels balcons i finestres de l’Ajuntament.

PUBLICITAT

Concretament, es sortejaran 21 invitacions triples pels infants que vulguin gaudir del Tomet que tindrà lloc el dimarts 25 de juny a partir de les 18 hores. Per altra banda, també es sortejaran quatre invitacions dobles per l’actuació castellera de Completes, el dia 23 de juny a les 23 hores, i quatre més per la Diada castellera de Sant Joan, dissabte 24 de juny a les 13 hores.

Les persones interessades podran realitzar, a partir del 27 de maig i fins al 12 de juny, la sol·licitud online a través del portal web municipal o bé fer-ho presencialment a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

El 13 de juny tindrà lloc el sorteig on s’escollirà qui podrà veure des de la Casa de la Vila aquests actes de Sant Joan 2024.

PUBLICITAT