La Unió Esportiva Valls segueix amb la planificació de la plantilla de cara a la temporada 2024-2025 amb Àlex González a la banqueta. En les últimes hores, el davanter Sergi Folch ha anunciat la seva marxa a les seves xarxes socials.

PUBLICITAT

Folch, que va aterrar l’estiu passat al Vilar cedit pel Gimnàstic de Tarragona, s’ha convertit en la segona baixa de la UE Valls després de la del central Pol Fernández. En la seva única temporada que ha lluït la samarreta blanc-i-vermella, el davanter reusenc ha anotat 11 gols.

Totes les previsions apunten que Folch es convertirà en jugador del CF Pobla de Mafumet, equip que serà entrenat per Manel Cazorla, tècnic amb qui ha coincidit a la capital de l’Alt Camp.

Fins al moment, la direcció esportiva de la UE Valls tracta de buscar un equip competitiu per afrontar amb garanties la Lliga Elit de la temporada que ve. Més detalls del nou projecte es coneixeran aquest divendres 14 de juny, data en què l’entitat ha convocat l’assemblea general ordinària de socis.

PUBLICITAT