La Unió Esportiva Valls s’imposava aquest dijous al camp de la Pobla de Mafumet B de 2a Catalana. Ho feia per 0-1 gràcies a un gol de falta de Xavi Toldrà al minut 70.

El conjunt de Manel Cazorla va comptar amb nombroses ocasions per ampliar el marcador, però la falta d’encert i la bona estratègia defensiva del rival ho van impedir.

Després d’aquesta victòria, la plantilla blanc-i-vermella ja pensa en el nou amistós d’aquest dissabte, a les set de la tarda, a l’estadi del Vilar, davant el Vila-real C de la Tercera RFEF. Un quart d’hora abans es procedirà a la presentació del primer equip en què els jugadors un per un saludaran a l’afició.

Per aquest matx contra el Vila-real C, el club cobrarà una entrada de 3 euros que donarà a dret a participar en un sorteig.