L’Atlètic de Valls segueix sense conèixer la victòria al grup 3 de Tercera Catalana. En el quart partit oficial, disputat dissabte al Vilar, els homes de José Cordero empataven a 2 davant la Riera de Gaià.

Els vallencs començaven bé l’enfrontament. Només amb 9 minuts jugats manaven en el marcador (2-0) amb gols de Jordi Rosines i Ignacio. Abans del descans, però, el conjunt visitant reduïa distàncies amb un gol d’Anguita. A vuit minuts pel final, Marco aconseguia l’empat dels rierencs i deixava a l’equip local sense l’opció de sumar els tres primers punts de la temporada.

Després d’aquest partit, l’Atlètic se situa en catorzena posició amb 1 punt. El pròxim compromís serà dissabte, a les sis de la tarda, al camp dels Pallaresos.