S’han acabat els experiments de la pretemporada i comença l’hora de la veritat. La Unió Esportiva Valls aixeca el teló aquest cap de setmana a la temporada 2022-2023 al grup 3 de 1a Catalana davant el Catllar, rival amb qui es va veure les cares en l’últim partit oficial del curs passat.

PUBLICITAT

El Catllar, equip que la passada campanya  va superar els vallencs en els dos partits, té l’objectiu de consolidar-se a 1a Catalana i, si pot ser, treure un resultat positiu de la visita a El Vilar. Escoltem el seu tècnic, Àlex González.

Pel que fa la UE Valls es presenta sense baixes en aquest enfrontament i amb el bon regust de la pretemporada. No obstant, el tècnic, Manel Cazorla, alerta que els primers partits de lliga són sempre diferents.

El conjunt de la capital de l’Alt Camp es marca la fita de quedar entre els cinc primers llocs de la taula i poder jugar, com a mínim, la Superlliga Catalana, nova competició que impulsarà la Federació Catalana de Futbol a partir de la temporada 2023-2024.

El partit entre la UE Valls i el Catllar tindrà lloc aquest diumenge, a les set de la tarda, a El Vilar, i es podrà seguir en directe per Ràdio Ciutat de Valls.

PUBLICITAT