La Unió Esportiva Valls busca retrobar-se amb la victòria després de dues jornades de fer-ho. Viladecans a casa, i Vilanova a domicili han sigut dos rivals en què els vallencs s’hi han deixat els punts, i no volen despenjar-se de la part alta de la classificació, en una Primera Catalana que no té cap líder clar.

PUBLICITAT

Els vallencs només són a un punt del líder, el Martorell i del primer, fins al desè només els diferencia 4 punts a la taula.

Davant, tindran un rival que té els mateixos punts que el Valls, l’Alcarràs. Els lleidetans arriben amb ganes de canviar la dinàmica fora de casa, i és que fa dues jornades van caure amb claredat davant La Rapitenca per 4 a 1, tot i que arriba de vèncer per la mínima a casa. Escoltem al tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

Els vallencs volen donar un cop d’autoritat i allunyar-se d’un rival que compta amb els mateixos punts. Una Unió Esportiva Valls que no vol despejar-se dels llocs capdavanters de la taula i retrobar-se amb la victòria a El Vilar. El partit serà diumenge, a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

PUBLICITAT